Vineri, 2018-10-19, 2:38 AM
Bunny Studio
Intrebari Frecvente

* Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca model in videochat?
- Pentru a incepe o colaborare cu noi trebuie sa ai minim 18 ani impliniti, sa cunosti limba engleza la un nivel acceptabil si nu in ultimul rand sa vrei sa muncesti
* Nu stiu deloc limba engleza, dar stiu limba franceza. Pot sa lucrez in videochat?
- Da. Sunt site-uri care au 90% membri vorbitori de limba franceza.
* Sunt obligata sa fac anumite lucruri fara voia mea?
- Nu. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva contrar vointei tale. Nici noi, nici membrul platitor. Toate site-urile au un set de reguli de bun simt referitoare la comportamentul tau ca chathost pe care trebuie sa le respecti cat timp esti online.
* Nu am deloc experienta in activitatea de videochat! Este vreo problema?
- Nu! In studioul nostru vei beneficia de training gratuit. Inainte de a incepe lucrul vei afla toate informatiile referitoare la site-urile pe care vei lucra. Vei obtine astfel cunostintele necesare pentru a deveni un chathost de succes. Pe parcursul activitatii de chathost vei beneficia permanent de suportul nostru.
* Cum pot sa incep lucrul?
- Daca te-ai hotarat si doresti sa incepem colaborarea, sau mai ai intrebari, te rugam sa vizitezi pagina de contact pentru a lua legatura cu noi.
* Ce conditii de munca oferiti intr-un studio de videochat?
- Camere de lucru spatioase dotate cu echipamente de ultima generatie, camere video profesionale, pentru o calitate superioara a imaginii, banda larga de internet pentru o functionare ireprosabila a site-urilor pe care vei lucra, decoruri si lumini profesionale, suport 24/7.
* Care este programul de lucru?
- Programul de lucru este impartit in 3 intervale orare: dimineata, la pranz sau noaptea. Se tine cont totusi si ca modelele noastre sunt studente si oferim un program flexibil in care chiar tu iti poti alege programul cand si cat vrei.
* Cati bani voi castiga lucrand intr-un studio videochat?
- Vei primi un procentaj standard de 50% din totalul incasarilor realizate de tine. In privinta castigului efectiv pe care il vei realiza nu se poate face o estimare deoarece depinde in mare parte de interesul manifestat de tine, timpul petrecut online,perseverenta,seriozitatea,comunicarea,etc
Meniu
Aplica acum
www.bunnystudio.ro
Sondaj
Aveti experienta ca hostess?
Total răspunsuri: 12
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Contact
Căutare
Links
www.negrimar.com Free SEO Tools site promotion - submission Blogarama - The Blog Directory Brainfind.com - The Search Engine for Webmasters ExactSeek - Relevant Search www.schimbdetrafic.ro
Copyright BunnyStudio © 2018